Naisten retkeilytapahtuma 20.-22.5.2022 Lempäälässä

Virvasta yleisesti

Virva-kokoontuminen oli lajissaan neljäs ja se on perinteisesti järjestetty aina toukokuussa. Viimeksi meitä oli paikalla reilu 30 naista ja osa oli saapunut kauempaakin. 

Tapahtuma soveltuu vasta-alkajalle, sekä jo kokeneemmallekin retkeilijälle. Sinun ei tarvitse kuulua yhdistykseen, tai mihinkään seuraan – Virva on avoin ihan kaikille täysikäisille naisille.  Toiveena on tuoda yhteen mahdollisimman paljon naisretkeilijöitä – mitä kaikkea se avaakaan tulevaisuudessa, sen pohjaa luodaan nyt.

Kiitos kaikille Virva 2022-viikonloppuun osallistuneille, nähdään taas ensi vuonna!

Metsän tuoksu
kuikan laulu
upea luonto
ihana seura

Ohjelmaa ja toimintaa

Viikonlopun ohjelma oli täysin vapaaehtoista ja siihen sai osallistua oman fiiliksen mukaan. 

Rantasauna lämpesi joka päivä aamusta iltaan. Ohjelmassa oli myös temppurataa, retkiruokakurssia, rentoutumista, patikointia, aamujoogaa ja mukavaa yhdessäoloa upeiden naisten kanssa.

Raikas järvivesi
lämmin sauna
villakerrasto
naurua ja iloa

Leiri-info

Virva 2022 järjestettiin Pajaniemen leirialueella, Lempäälän Tervajärven rannalla.  Tapahtuma oli tarkoitettu täysi-ikäsille naisille, osallistuminen ei edellyttänyt jäsenyyttä mihinkään järjestöön tai yhdistykseen.

Majoittuminen Virvassa tapahtui osallistujien omissa teltoissa ja riippumatoissa. Alueella oli kuitenkin myös pirttirakennus, jonka parvelle mahtui patjoille nukkumaan n. 20 henkilöä.

Eräkertut tarjosivat pannukahvit ja teet, muuten ruokailu oli omakustanteista. Ruoat sai jääkaappiin ja Pajaniemessä oli juotavaksi kelpaava kaivovesi. Ruoan valmistus tapahtui omilla retkikeittimillä tai nuotiolla (metsäpalovaroitukset huomioiden).

Kiitos upealsta viikonlopusta, nähdään tuolla ulkona!

Auringon lasku
Taivaan tähdet
Nuotion räiske
Hyvä olo

Osallistuminen

Virva 2022 on avoin retkeilytapahtuma kaikille naisille. Sinun ei siis tarvitse olla minkään seuran jäsen osallistuaksesi tapahtumaan. Kaikki ovat tervetulleita mukaan! 

Valitse alta sinulle sopiva ilmoittautumismuoto sen mukaan, oletko jo Eräkerttujen jäsen vai et.

Ilmoittautuminen jäsenille

Mikäli olet Eräkerttujen jäsen, ilmoittaudu mukaan Virvan MyClub-tapahtumassa. Pääset mukaan tapahtumaan jäsenhinnoin. Klikkaa alla olevaa nappia siirtyäksesi tapahtuman ilmoittautumiseen.

Kiva nähdä sinua Virvassa!

Hinta jäsenelle on 20 €.

Ei-jäsenten ilmoittautuminen

Vaikka et olisikaan vielä Eräkerttujen jäsen, ei hätää! Olet tervetullut osallistumaan Virvaan. Täytä alla oleva ilmoittautumislomake. Saat lisätietoja sähköpostiisi.

Huippu juttu, että olet tulossa! 

Hinta ei-jäsenelle on 25 €.


  Varaan paikan mökkimajoitukseenTuon oman majoitukseni

  Tietojesi turva ja yksityisyytesi on meille tärkeää. Emme käytä tällä lomakkeella antamiasi tietoja kuin tähän tapahtumaan liittyvään tiedottamiseen ja laskutukseen. Voit tutustua tarkemmin Eräkerttujen tietosuojaselosteeseen.

  Yötunnelmaa
  lämmin makuupussi
  villasukat
  aamun kajo

  Kimppakyydit ja saapuminen

  Näistä tarkennamme ohjeistusta lähempänä tapahtumaa. Aiempina vuosina kyytejä on kuuluteltu Virvan Facebook-tapahtumassa. Tänä vuonna tapahtumalla on myös oma WhatsApp-ryhmä, jossa voit viestitellä niin kimppakyydeistä kuin muustakin tapahtumaan liittyvästä. Saat linkin ilmoittautumisen jälkeen sinulle lähetettävän sähköpostin mukana tai MyClub-tapahtumasta ja löydät sen myös tästä alta.

  Klikkaa itsesi mukaan ryhmä-Whatsappiin kyytiasioissa: KYYTIRYHMÄ

  Muuta huomioitavaa

  Koirista: Toivomme, että jokainen koirallinen punnitsee kohdallaan sopeutuuko ko. lemmikki tämän tyyppiseen tapahtumaan, sekä huomioi telttapaikan yms. suhteen mahd. allergiset retkeilijät. (Aiempina vuosina homma on sujunut erittäin mukavasti).  

  Roskaton retkeily on luonnollisesti itseisarvo, eli tuo ja vie mennessäsi kaikki mitä jaksoit kantaakin.

  Eräkertut ry ei vastaa retkeilijöiden vakuutuksista – jokainen voi halutessaan huolehtia itselleen voimassa olevan matkavakuutuksen. 

  Pidätämme oikeuden tapahtuman muutoksiin, tai peruuntumisiin.

  Tule mukaan tapahtuman somekanaville

  WhatsApp-ryhmän linkin löydät ilmoittautumisen jälkeen sinulle lähetettävästä sähköpostista tai MyClub-tapahtumasta. Kanavilla voit kysellä Virvaan liittyvistä asioista ja sopia vaikka kimppakyydeistä. 

  Auringon nousu
  Aamukaste
  Uudet ystävät
  Hyvä mieli

  Vieritä ylös