MyClub

Eräkerttujen kaikki tapahtumat löytyy MyClub-palvelusta. Tältä sivulta löydät ohjeet palvelun käyttöön. 

Rekisteröidy MyClub-palveluun

Tapahtumamme ja koulutuksemme on tarkoitettu jäsenillemme, jonka vuoksi sinun tulee olla Eräkerttujen jäsen, jotta voit liittyä Eräkertut-seuraan. 

Palvelun käyttämiseksi tarvitset myClub-tunnuksen ja jäsentilin, joka on liitetty Eräkertut-seuraan. Rekisteröidy myClub-palveluun: MyClub-palvelu ja tee itsellesi jäsentili Eäkertuilta saamasi sähköpostikutsussa olevan aktivointilinkin kautta. Seuraa samoja ohjeita, mikäli sinulla on jo myClub-tunnus.

 

Kuinka luon jäsentilin myClubiin?

Kun olet maksanut Eräkertut ry:n vuosimaksun, saat sähköpostiisi kutsun liittyä Eräkerttujen myClub seuraan. Jos sinulla ei vielä ole myClub-tunnusta, luot sen myös kutsussa olevan aktivointilinkin kautta. 
Kutsu lähetetään jäsenhakemuksessa antamaasi sähköpostosoitteeseen. Muistathan tarkistaa myös roskapostisi, mikäli kutsu ei saavu noin viikon kuluttua siitä, kun olet maksanut jäsenmaksusi.

myClub jäsentilin käyttöönotto

Klikkaa sähköpostiisi saapuneen Eräkertut ry:n myClub-jäsentilin käyttöönottoviestin ”Aktivoi tilini” linkkiä.

Selaimeesi avautuu jäsentilin liittäminen myClub-tunnukseen ikkuna. Täytä kenttään sähköpostiosoitteesi ja klikkaa seuraava.

Valitse seuraavassa kohdassa ikäryhmäsi (alle 13v / yli 13v).

Syötä etu- ja sukunimesi ja luo itsellesi salasana. myClubiin kirjaudutaan jatkossa antamallasi sähköpostilla ja salasanalla.

Hyväksy myClubin käyttöehdot ja klikkaa ”Seuraava”. Liität nyt jäsentilisi myClub-tunnuksellesi. Klikkaa ”Hyväksy”. Jäsentilisi on nyt liitetty myClubiin.

Klikkaa ”Jatka myClubiin”.

Muokkaa jäsentietojasi

Täydennä seuraavaksi jäsentietosi. Pakollisia kenttiä ovat etu- ja sukunimesi, postitoimipaikka sekä sähköpostiosoitteesi. Täytä tiedot ja paina ”Päivitä”.

Seuraavassa ikkunassa näet antamasi tiedot, jäsennumerosi sekä QR-koodin. Voit aktivoida myClub-puhelinsovelluksen lukemalla QR-koodin puhelimesi QR-koodilukijalla.

Mene kohtaa Tietosuoja ja päivitä henkilötietojesi näyttäminen.

Valitse valikosta tiedot, jotka haluat näytettävän muille Eräkertut seuran jäsenille. Lisää ainakin etu- ja sukunimesi seuralle näytettäväksi, jotta voit esimerkiksi keskustella tapahtumasivuilla. Kun olet tehnyt valinnat, paina ”Hyväksy”.

Voit täydentää ja muokata omia tietojasi klikkaamalla vihreästä valikkopalkista omaa nimeäsi ja valitsemalla ”omat tiedot”.

Miten ilmoittaudun tapahtumiin?

Näet listan Eräkerttujen tapahtumista, kun olet kirjautunut myClubiin. Mikäli listalla ei näy kaikkia tapahtumia, klikkaa listan lopusta Lataa lisää.

Lisätietoja tapahtumasta saat klikkaamalla tapahtuman nimeä. Osallistujat-välilehdeltä näet ketä tapahtumaan osallistuu. Voit myös keskustella tapahtumaan liittyvistä asioista ja esimerkiksi jättää tapahtumaan liittyviä kysymyksiä. Mikäli haluat saada sähköpostiisi viestin, kun viestiketjuun tulee uusia kommentteja, klikkaa ”Seuraa keskustelua”.

Voit ilmoittautua tapahtumaan klikkaamalla ”Osallistun”. Voit peruuttaa osallistumisesi klikkaamalla ”En osallistu”. Ilmoittautumistilanteesi näkyy tapahtumalistalla. Miten teen uuden tapahtuman?

  1. Klikkaa valikosta ”Hallinta”
  2. Luo uusi tapahtuma klikkaamalla oikeasta reunasta ”+ Uusi tapahtuma”
  3. Täytä lomakkeelle tapahtuman tiedot. Perustietoihin täytetään mm-.  tapahtuman tyyppi, ajankohta ja sijainti sekä tapahtuman kuvaus. Lisää tapahtuman kuvaukseen myös omat yhteystietosi, mikäli jollakin tulee kysyttävää tapahtumasta

Ilmoittautuminen ja näkyvyys-välilehdellä valitaan ilmoittautuminen ryhmän jäsenille ja tapahtuman näkyvyys ryhmälle. Tässä kohdassa valitaan myös maksimi osallistujamäärä, mikäli sellainen on sekä ilmoittautumisajankohta.

Maksut -kohdassa määritellään tapahtuman hinta.

Kun tapahtuma on luotu, voit lähettää tiedon tapahtumasta sähköpostitse Eräkerttujen seuraan liittyneille. Lähetä sähköpostilla -valinta näkyy tapahtuman otsikon alla-

Miten muokkaan tapahtumaa?

Tapahtuman tiedot avautuvat lomakkeelle, josta voit muuttaa tapahtuman tietoja. Tallenna tekemäsi muutokset.

Miten lähetän tapahtumaan ilmoittautuneille viestejä?

Avaa tapahtuma ja kirjoita keskustelukenttään tapahtumaan liittyvä viestisi. Kun viestisi on valmis, klikkaa ”lähetä viesti sähköpostilla tai tekstiviestillä”, lomake aukeaa uuteen ikkunaan. Nyt voit valita kenelle viestisi lähetetään, esim. kaikille jäsenille tai vain tapahtumaan osallistuville. Klikkaa ”Valmis” ja sen jälkeen ”Lähetä”.

Kirjautuminen

myClub-tunnuksen ja jäsentilin luomisen jälkeen kirjaudut Eräkerttujen seuraan osoitteessa  https://erakertut.myclub.fi/flow/login

Voit myös ladata puhelimeesi myClub-sovelluksen jossa voit tarkastella tapahtumia ja ilmoittautua niihin. Sovelluksesta löytyy myös Eräkerttujen myClub tiedotteet ja voit hallita omia tietojasi.

Ongelmia?

Jos sinulla on ongelmia palvelun kanssa, ota yhteyttä jasenet@erakertut.fi

Vieritä ylös