Jäsenille

Eräkertut ry tarjoaa jäsenilleen ihanan luonnosta ja retkeilystä kiinnostuneen naisverkoston. Yhteisön, jossa löytää saman henkisiä ihmisiä ja reissukavereita. Yhdistys myös tarjoaa tapahtumia ja retkiä sitä mukaan, kun vapaaehtoiset niitä järjestävät. Seurassamme pääsee olemaan hyvinkin aktiivinen, jos on intoa retkien ja tapahtumien puuhailuun.

Tulevia tapahtumia

Ilmoittaudu tapahtumiin MyClubissa

Kaikki tapahtumat löytyvät jatkossa täältä, joten tarvitset käyttötunnukset, jotka saat rekisteröidyttyäsi MyClub-sivustolle. Toimi siellä näin:

1. Luo tunnukset ”Rekisteröidy”- palvelussa.
2. Syötä palveluun haluamasi tiedot (koko nimesi ja oikea sähköpostiosoitteesi, jota käytät myös tunnuksenasi).
3. Liity Eräkerttujen ryhmään. 
4. Hyväksymme uusia jäseniä vasta, kun jäsenmaksu näkyy tilillämme. Odottele siis rauhassa. 

Löydät meidät myös hakusanalla ”Eräkertut”. Hyväksymme liittymispyyntöjä aina muutamien päivien sisällä, joten odottele rauhassa.

Kaikki tapahtumat -sivulta löydät Eräkerttujen tulevat tapahtumat ja siellä voit myös ilmoittautua mukaan. Voit myös vapaasti aina muuttaa ilmoittautumistasi sekä luoda uusia tapahtumia Eräkertuille.

Hallitus eli nokka 2024

Mirkka Luukkanen (puheenjohtaja), Pia Salminen (jäsensihteeri), Maria-Felicia Järvinen (jäsen), Anne-Mari Heikka (jäsen), Mari Peltola (rahastonhoitaja), Tarja Taive (varajäsen) ja Satu Yli-Siuru (varajäsen).

Tarinoita luonnosta

Jäsenmaksut

Liittymismaksu

Liittymismaksu 0 €

Jäsenmaksu kaudelle 2024

15 EUR

Seuraa Eräkerttuja somessa

Vieritä ylös