Liity Mukaan

Eräkertut ry on yhdistys kaikille naisille, jotka ovat kiinnostuneita löytämään palasen retkeilyä, luontoa tai vain hengähdystauon luonnon helmassa. 

Eräkerttujen jäseneksi

Mukavaa, että olet kiinnostunut Eräkerttujen jäsenyydestä! Voit hakea seuramme jäseneksi alla olevalla jäsenhakemuslomakkeella olit sitten mistä päin Suomea tahansa. Paluupostina saat lisätietoa ja rekisteröitymisohjeet MyClub -palveluun.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme!

”Siinä on vapautta ja voimaa, villiä, kahlitsematonta luonnon alkuvoimaa.
Sen tunnelma on romanttinen, sadunomainen ja salaperäinen, harras, mieltä kummasti kiehtova.”

Reino Kalliola, Suomalainen aarniometsä

Nautintona luonnossa liikkuminen

Naisten oma retkeily- ja eräilyseura Eräkertut ry on perustettu, jotta naiset voisivat löytää arjen luontonautintoja ja saisivat kokea hengähdystaukoja luonnon helmassa.

Yhdistyksen tarkoituksena on tarjota mahdollisuuksia eräilyyn ja luontokokemuksiin mukavassa ja rennossa naisporukassa. Yhdessä nautiskellen. ”Aina ei tarvitse tehdä mitään, sillä pelkästään luonnossa oleminen on jo riittävän ihanaa.”

Naisille tarkoitetussa retkeilyseurassa on mahdollista oppia retkeilemään luonnossa ja kerryttämään eräilytietoja ja -taitoja. Osa meistä on retkeillyt jo pidempään mutta osa haluaa löytää luontoon vasta ensimmäisiä kertoja. Kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Yhdistyksen toiminta on ollut pääasiassa ensimmäiset vuodet painottuneena Pirkanmaan ympäristöön, mutta tarkoituksena on laajeta rauhassa sinne missä kerttuilulle on tarvetta ja kysyntää. Katso siis sivu Jäsenille ja siellä ”alueelliset parvet” -kohta, jos olet kiinnostunut aloittamaan toiminnan seudullasi, tai halukas tietämään joko sitä jo on siellä.

 

Jäsenmaksut

Liittymismaksu

Liittymismaksu 0 €

Jäsenmaksu kaudelle 2023

Jäsenmaksu 15 €

Liity mukaan Eräkerttuihin

Halutessasi liittyä Eräkerttuihin, toimi seuraavasti:

1. Maksa jäsenmaksu 15 € (vuosi 2023) seuran tilille FI59 7997 7998 7203 41 / Eräkertut ry. Kirjoita oma etu- ja sukunimesi maksun viesti-kenttään, jotta löydämme maksutiedot helposti.

2. Maksamisen jälkeen täytä alla oleva liittymislomake. Saat hyväksymisviestin, jossa kerromme lisää seuran palveluista. 

Huomaa: jos liityt jäseneksi marras- joulukuussa saat tuon loppuvuoden ilmaiseksi ja jäsenmaksusi saapuu sähköpostiisi seuraavan vuoden alussa, samalla kun vuosittaiset jäsenmaksut lähetetään kaikille eräkertuille. 

    Tietosuojasi on meille tärkeää. Lue tietosuojaselosteemme.

    Vieritä ylös